J'EXISTE
Sexuel Energi Skole 
Forståelse af fysisk og psykisk misbrug
Denne tre dages workshop handler om misbrug af seksuelle energier, ikke bare om seksualitet og overgreb/misbrug, men om den grundlæggende ubalance mellem mandlige og kvindelige energier. Ubalancen forhindrer os at leve fra hjertet, får os til at glemme, hvem vi i virkeligheden er. Indholdet i workshoppen er ikke så meget om sex eller voldtægt eller misbrug, det er meget mere vidtrækkende. Det handler om, hvordan vi manipulerer med hinanden og energetisk overgriber hinanden. 
Det spil, det er, beskrives som en bevidstheds-virus. Virussen ændrer form konstant, i det ene øjeblik kan den være vrede, i det øjeblik næste depression. Den har meget forskellige former, og den har tendens til at skjule sig. Hvad den i virkeligheden gør, er: Den tager din energi. Den ernærer sig af frygt og usikkerhed og hensætter os i en bedøvet tilstand, hvor vi glemmer, hvem vi er. Virussen skaber offeret og gerningsmanden. 
Har vi som børn oplevet overgreb/misbrug af vor energi - for eksempel, fordi vore forældre kan have sagt, de ikke ville have os, at vi ikke kan bruges til noget, at vi ikke var ønskede, at vi egentligt ikke skulle have været til etc. – er vi allerede i en offerrolle, for vi oplevede et overgreb, hvor vi energetisk blev tappet for energi. Når vi så bliver ældre, har vi selv tendens til at skulle have energi fra andre,og bliver overgribere. På den måde bliver offeret til gerningsmanden. Virussen skaber således sit eget mønster, en cyklus, som det er svært at komme ud af. Den tager selvværdet, gør os trætte, forvirrede, gør det svært at træffe beslutninger, til det punkt, hvor vi tror, at sådan er livet. 
Bevidsthedsvirussen manipulerer os, fortæller os, at vi ikke er noget værd, at vi ikke duer til noget, etc. Den afholder os fra at tro på os selv, styrker de negative overbevisninger som: Jeg vil aldrig blive en succes, fordi jeg ikke har en god uddannelse, de andre er bedre, jeg er intet værd etc. 
Tobias’ Seksuelle energi skole kan være en oplevelse, der grundlæggende kan ændre dine opfattelser og dit liv. Materialet, som præsentes undervejs, berører mange områder at vore liv, og giver dig værktøjer til din hverdag. 
Har du problemer med andre i dit liv? 
� Har du dine personlige forhold eller forretningsforhold tendens til at dræne dig? 
� Er det svært at have et afbalanceret intimt forhold? 
� Har du oplevet fysisk, verbal eller emotionelt og psykisk overgreb? 
� Oplever du manipulation i dit liv? 
� Arbejder du måske med klienter, som har oplevet dette? 
� Kæmper du med ubalancerede seksuelle fantasier eller afhængigheder? 
� Ønsker du ny dybde og intimitet i dine vigtigste forhold med mennesker omkring dig ? 
� Ønsker du at opdage det, som Tobias kalder “den nye seksualitet”? 
  
I løbet af workshoppen, vil Tobias og Adamus St Germain samt dine undervisere, samt engle fra den anden side, arbejde sammen om at skabe et trygt rum, hvor du har mulighed for at åbne dig op for de dybeste dele af dig selv. Tobias vil tage dig bagom almindelig behandling og analyse ind i en sand og dyb forvandling, der kan ændre den måde, du betragter og oplever verden med. 
Workshoppen indeholder ti kanaliserede sessioner med Tobias og Adamus
St Germain fra Crimson Council gennem Geoffrey Hoppe på DVD, samt aktiviteter og diskussioner. Materialet har danske undertekster, og der undervises på dansk. 

Tobias citat: "Din intuition fortæller dig præcist det rigtige. Du er på et sted, hvor sex på den gamle måde ikke længere er interessant. Det betyder, at du er klar til at opdage den nye seksualitet. Meget af det dækkes i min skole om seksuel energi, og jeg opfordrer dig til at tage kurset, da det kan ændre selve strukturen i dit liv samt din forståelse af seksualitet og dens vigtighed i dit liv som menneske” 
SES, eller Sexuel Energy Skole henvender sig til dig, som ønsker at slippe overgreb og gamle mønstre, forene dine egne mandlige og kvindelige energier og være skaber af dit eget liv. Baggrunden for de mange ubalancer samt deres indvirkning på vores dagligdag forklares meget indfølende og klart under seminaret. 
Du vil få mange hjælpsomme indsigter og lære, hvordan du opløser utallige gamle ubevidste mønstre – det kan være smerte, angst og uro, manglende selvværd, bebrejdelser, skyld, skam, det at føle sig drænet for energi, manipulationer, kritik, tanker, der styrer alt for meget (tankehelvede) og afhængigheder af for eksempel alkohol, piller, mad, drama, sex, indkøb, arbejdsmani, at skulle være den bedste m.m. 
Når vi hver især heler disse dybe og indprægede energiske sår, åbner vi døren til vort eget mesterskab. Der gives indgående øvelser under kurset samt til den efterfølgende tid.. 

Stedet i indre by bliver oplyst ved tilmelding.

CCEC’s Regler for aflysning: 
1) Hvis kurset aflyses mere end 72 timer før kursusstart, refunderes 75% af kursusprisen kontant eller konverteres til et gavekort lydende på den fulde kursuspris. 
2) Hvis kurset aflyses mindre end 72 timer før kursusstart, refunderes 50% af kursusprisen kontant eller konverteres til et gavekort lydende på 75 % af kursusprisen.

Jeg kan kontaktes her